Ana Sayfa • Linkler • İletişim

DUYURU

Sayın üyemiz,

Mimarlık Buluşmaları-8 bu yıl 25-28 Eylül 2015 tarihlerinde Nysros Adasında yapılacaktır. (dönüş tarihinin 28 Eylül 2015 olması öngörülmektedir)Etkinliğe dair genel bilgilendirme,mimarlık atölyesi ve belgesel-kısa film atölyesi ile ilgili duyurular ekte bilginize sunulmuştur.

Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin Shengen vizesi ya da yeşil pasaportları bulunması gerekmektedir.Adada konaklama imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle öncelik şubemiz üyelerine verilecektir.

Etkinlikle ilgili katılım bedeli ulaşım+3 gece oda+kahvaltı olacak şekilde kişi başına 130,00 Euro olacaktır (değişiklik olması durumunda katılımcılara ayrıca bilgi verilecektir)

Etkinliğe konuk olarak katılmak isteyen ya da atölye katılımcısı olmak isteyen üyelerimizin 14 Ağustos 2015 Cuma mesai bitimine kadar şubeye başvurmaları ve (atölyelere başvuranlar dışında) kişi başı 60,00 Euro ön ödeme yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Vize alması gereken üyelerimizin de konsolosluktaki yoğunluk nedeniyle aşağıda bildirilen evrakları hazırlamaları gerekmektedir. Konsoloslukla yapılacak görüşme neticesinde vize başvuruları isminizin bildirileceği ve detaylarını daha sonra paylaşacağımız Yunanistan Konsolosluğu Bodrum ofisinden şahsınızca yapılacaktır.

Vize için istenen evraklar ise şöyledir:
-10 yıldan eski olmayan ve en az 6 ay geçerli pasaport ve varsa eski pasaport
-Son 6 ay içinde cepheden, kulaklar gözükecek şekilde çekilmiş beyaz fonlu 2 adet biyometrik fotoğraf
-Güncel tarihli Oda kayıt belgesi
-30.000,00 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası (seyahat tarihlerini kapsayacak)
-Yunanistan vize başvuru formu
-Çalışan eşler için meslek belgesi ve aile cüzdan fotokopisi
-Çalışmayan eşler için aile cüzdan fotokopisi
-Kimlik fotokopisi

Muğla Şube Yönetim Kurulu